2012-06-14 08:52:34• hírek • Blikk.hu

Csak 8 általánosa van Cristofelnek

Menekültek a tanárok VV Cristofel elől. A Blikk megtudta: a kubai macsó még a 12 osztályos általános iskolával összevont sulit sem tudta elvégezni a fegyelmezetlensége miatt, vagyis mindössze nyolc általánosa van.

Sorozatos balhéi, verekedései miatt fegyelmi eljárást is indított ellene az iskolaigazgató.

- Nem voltam jó gyerek. Na, és akkor mi van? - mondta indulatosan Cristofel, amikor az iskolai balhéiról kérdeztük. - A tizenkét osztályos sulit azért nem jártam ki, mert angyalföldön fociztam, és átmentem egy ottani iskolába. Miután abbahagytam a futballt, átiratkoztam egy informatikai suliba, de nem igazán érdekelt, ezért úgy döntöttem, abbahagyom, és beiratkozom egy vendéglátóiba. De ezt sem azért hagytam abba, mert hülye vagyok, hanem azért, mert bementem a villába. Szeptemberben beiratkozom újra, s befejezem, mert a 11. osztályt abbahagytam.

Kérdés, talál-e olyan iskolát Cristofel, ahol szívesen látják. Ismerősei szerint mindenhol komoly viselkedési problémák voltak vele, és ő maga is elismeri, hogy nem könnyű vele.

- Elismerem: rengeteg igazgatói és osztályfőnöki figyelmeztetést kaptam. Előbbiből negyvenkettőt, utóbbiból pedig legalább hatvanat sikerült összeszednem - mesélte Cristofel, hozzátéve: a végén brahiból gyűjtötte a beírásokat.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: